slogan7-al

12 Tetor 2019 /Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ”

Titulli i aktivitetit:12 Tetor 2019 /Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ”

Data e zhvillimit: 12 Tetor 2019

Vendi i organizimit:Salla e Pallatit te Kultures, Tepelene. Ora: 08:30

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek famije, i pergjithshem, specialiste, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6