slogan7-al

12 Tetor 2019, Tiranë, Trajnim “ Testimi për HIV i ofruar nga punonjësit e kujdesit shëndetësor, indikatorët klinikë të testimit për HIV. Parimet e diagnozës dhe menaxhimit klinik “.

Titulli i aktivitetit: 12 Tetor 2019, Tiranë, Trajnim “ Testimi për HIV i ofruar nga punonjësit e kujdesit shëndetësor, indikatorët klinikë të testimit për HIV. Parimet e diagnozës dhe menaxhimit klinik “.

Data e zhvillimit: 12 Tetor 2019

Vendi i organizimit: Tiranë, Hotel "Viktoria"

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Infektivologjise

Kontakte: Tel: 0699359065 E-mail: hKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek

Kreditet : 5.2