slogan7-al

21 shtator 2019 Pogradec / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “

Titulli i aktivitetit: 21 shtator 2019 Pogradec / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “

Data e zhvillimit: 21 – 22 shtator 2019

Vendi i organizimit: DSHP Pogradec

Organizatori/ofruesi: Drejtoria Rajonale e Shendetesise Fier

Kontakte: Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Stomatolog, Farmacist

Kreditet : 12