slogan7-al

25 korrik 2019,Tirane/ Konference “Trajtimi i Mielomes Multiple dhe transplanti i qelizave burimore hematopoiteike – Realitet i ri trajtimi ne Shqiperi”.

Titulli i aktivitetit: 25 korrik 2019,Tirane/ Konference “Trajtimi i Mielomes Multiple dhe transplanti i qelizave burimore hematopoiteike – Realitet i ri trajtimi ne Shqiperi”.

Data e zhvillimit: 25 korrik 2019

Vendi i organizimit: Spitali Amerikan 3, Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata AMEA Kontakte: Tel: 0684032151 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, Infermiere, Dentist, Farmacist

Kreditet : 3