slogan7-al

12 korrik 2019, Tropoje "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik"

Titulli i aktivitetit: 12 korrik 2019, Tropoje "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik"

Data e zhvillimit: 12 korrik 2019

Vendi i organizimit: DSHP Tropoje

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit Qarku Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 9.6