26 qershor 2019 Durres Trajnim /“Trajnim mbi komunikimin nderpersonal ne Njesine Vendore te kujdesit shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 26 qershor 2019 Durres Trajnim /“Trajnim mbi komunikimin nderpersonal ne Njesine Vendore te kujdesit shendetesor”

Data e zhvillimit: 26 qershor 2019

Vendi i organizimit: Njesia Vendore Kujdesit Shendetesor Durres

Organizatori/ofruesi: Qendra Kombetare Burimore per Trajnime dhe Asistence

Kontakte: Tel: 0682277921 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, menaxher/drejtor, dentist, farmacist

Kreditet : 5