slogan7-al

26 qershor 2019 Elbasan/Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”.

Titulli i aktivitetit: 26 qershor 2019 Elbasan/Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”.

Data e zhvillimit: 26 qershor 2019

Vendi i organizimit: Elbasan

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë dhe Shoqata SANUS

Kontakte: Tel: 00682044650 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 7.8