slogan7-al

21 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca I mbarekombetare e Shkencave Mjekesore Teknike”

Titulli i aktivitetit: 21 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca I mbarekombetare e Shkencave Mjekesore Teknike”

Data e zhvillimit: 21, 22 qershor 2018

Vendi i organizimit: Universiteti Luigj Gurakuqi, Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Fizioterapisteve

Kontakte: Tel: 355 675297199 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, Infermiere, Farmaciste

Kreditet : Hulumtimi dhe teknikat e avancuara ne Infermieri – 12 kredite / Edukumi , Manipulimi dhe teknikat e avancuara ne mamite, kujdes pre dhe postnatal -- 15,6 kredite / Hulumtimi shkencor, manipulimi dhe teknikat e avancuara te mjekesise rehabilituese – 12 kredite