slogan7-al

17 maj 2019 Pogradec /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je”

Titulli i aktivitetit: 17 maj 2019 Pogradec /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je”

Data e zhvillimit: 17 – 18 maj 2018

Vendi i organizimit: Pogradec

Organizatori/ofruesi: Instituti Shqiptar i Shëndetit dhe Zhvillimit Shoqëror

Kontakte: Tel: 0672315056 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, Infermier, Manaxher/Drejtor

Kreditet : 11