slogan7-al

10 maj 2019, Tirane. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika”

Titulli i aktivitetit: 10 maj 2019, Tirane. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika”

Data e zhvillimit: 10 maj 2019

Vendi i organizimit: ISSAT

Organizatori/ofruesi: ISSAT

Kontakte: Tel: 0694028922 / 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, Kryeinfermiere, Infermierë, Farmaciste, psikologe, dietologe, ergoterapeute, sociologe. Stafi Institucioneve te Kujdesit Shendetesor Studente te nivelit MA te Fakultetit te Mjekesise dhe Infermierise

Kreditet : 6