11 maj 2019 Shkoder “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”

Titulli i aktivitetit: 11 maj 2019 Shkoder “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”.

Data e zhvillimit: 11 maj 2019 Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier,Menaxher\Drejtor

Kreditet : 5