slogan7-al

8 qershor 2019/ Vlore /Seminar “Konferenca e 1re ne Shendet Publik dhe Shkenca Infermierore”.

Titulli i aktivitetit: 8 qershor 2019/ Vlore /Seminar “Konferenca e 1re ne Shendet Publik dhe Shkenca Infermierore”.

Data e zhvillimit: 8 qershor 2019

Vendi i organizimit: Universiteti “Ismail Qemali”, Qendra Studimore per Shendetin Publik, Fakulteti i Shendetit Publik,Vlore

Organizatori/ofruesi: Universiteti “Ismail Qemali”, Vlore

Kontakte: Tel: 0692055934 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 6