slogan7-al

25 maj 2019/ Vlore /Seminar “Njohja e faktoreve te riskut dhe diagnostikimi i hershem i kancerit gastrik-pike kyce ne parandalimin dhe prognoze”.

Titulli i aktivitetit: 25 maj 2019/ Vlore /Seminar “Njohja e faktoreve te riskut dhe diagnostikimi i hershem i kancerit gastrik-pike kyce ne parandalimin dhe prognoze”.

Data e zhvillimit: 25 maj 2019

Vendi i organizimit: Universiteti “Ismail Qemali”, Fakulteti i Shendetit Publik, Vlore

Organizatori/ofruesi: Universiteti “Ismail Qemali”, Fakulteti i Shendetit Publik, Vlore

Kontakte: Tel: 0697703266 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 6