slogan7-al

15 prill 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes”

Titulli i aktivitetit: 15 prill 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes”

Data e zhvillimit: 15, 16, 19 prill 2019

Vendi i organizimit: DSHP Elbasan

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Rehabilitimin e Traumes dhe Tortures

Kontakte: Tel: 0682079385 E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, familje

Kreditet : 5