3 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Vleresim Bio-Psiko-Social i aftesise se kufizuar dhe rolet e pergjegjesiste e stafit qe perfshihet ne rrjetin e vleresimit te aftesive te kufizuar”

Titulli i aktivitetit: 3 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Vleresim Bio-Psiko-Social i aftesise se kufizuar dhe rolet e pergjegjesiste e stafit qe perfshihet ne rrjetin e vleresimit te aftesive te kufizuar”

Data e zhvillimit: 3 dhjetor 2018

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Mbeshtetje.Informacion.Kujdes.Edukim , Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje

Kreditet : 10.4