slogan7-al

21 Mars 2019/ Martanesh, Bulqize/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Martanesh, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor"

Titulli i aktivitetit:21 Mars 2019/ Martanesh, Bulqize/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Martanesh, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor"

Data e zhvillimit:21,27,Mars ; 3,10 Prill 2019

Vendi i organizimit: Q.Sh.Martanesh

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore Martanesh

Kontakte: Vjollca Kuka Tel: 0682720345; E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:Mjeke, Infermiere

Kreditet :12.8