slogan7-al

14 Shkurt 2019 / Leksion:"Terapia e buzeqeshjes. Efektiviteti dhe aplikimi ne kontekstin e kujdesit"

Titulli i aktivitetit:14 Shkurt 2019 / Leksion:"Terapia e buzeqeshjes. Efektiviteti dhe aplikimi ne kontekstin e kujdesit"

Data e zhvillimit:14 Shkurt 2019

Vendi i organizimit: Online

Organizatori/ofruesi:" Sanita in -Formacione Edukim i Vazhduar"

Kontakte: Tel: 0674903859 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. ;  iKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. ; 

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, etj

Kreditet : 6