slogan7-al

6 Mars 2019/ Suç, Burrel/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Suç, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor"

Titulli i aktivitetit:6 Mars 2019/ Suç, Burrel/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Suç, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor"

Data e zhvillimit: 6 - 28 Mars 2019

Vendi i organizimit:  Q.SH. Suç

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore Suç

Kontakte:Enisa Kaja Tel: 0688383890; E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:Mjeke, Infermiere

Kreditet :12.8