slogan7-al

26 Shkurt 2019/ Kolonje Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor"

Titulli i aktivitetit: 26 Shkurt 2019/ Kolonje Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor"

Data e zhvillimit: 26 Shkurt - 19 Mars 2019

Vendi i organizimit: Salla e mbledhjeve ne Q.SH. Kolonje

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore Kolonje Lushnje

Kontakte:Erigela Abdurramanii Tel: 0692755104; E-mail: eKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, Infermiere

Kreditet : 12.8