slogan7-al

24 Shkurt 2019 / Kavaje / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “

Titulli i aktivitetit: 24 Shkurt 2019 / Kavaje / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “

Data e zhvillimit: 24 Shkurt 2019 (ora 08:00 - 14:00)

Vendi i organizimit: Spitali Kavaje

Organizatori/ofruesi:Drejtoria e Shendetit Publik Kavaje

Kontakte: Tel: 055242858; e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Stomatolog, Farmacist

Kreditet : 12