slogan7-al

9 nentor 2018 Konferenca e XV e Anestezise dhe Reanimacionit

Titulli i aktivitetit: 9 nentor 2018 Konferenca e XV e Anestezise dhe Reanimacionit

Data e zhvillimit: 9 nentor 2018

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Fakulteti Mjekesise Tirane / Shoqata Shqiptare e Anestezi - Reanimacionit

Kontakte: Tel: 0697572319 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 6.3