slogan7-al

26 janar 2019, “Trajtimi i rasteve te urgjences ne momentet e kalimit ne akt, te ankthit dhe formacioneve te tjera te pavetedijeshme tek te rrriturit dhe femijet ”.

Titulli i aktivitetit: 26 janar 2019, “Trajtimi i rasteve te urgjences ne momentet e kalimit ne akt, te ankthit dhe formacioneve te tjera te pavetedijeshme tek te rrriturit dhe femijet ”.

Data e zhvillimit: 26 janar dhe 4 maj 2019

Vendi i organizimit: Kryqi i kuq shqiptar, Tirane

Organizatori/ofruesi: Rrethi Lakanian Shqiptar

Kontakte: Tel: 0696379287 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, specialist te sherbimeve sociale, psikolog, punonjes social

Kreditet : 10.4