slogan7-al

15 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Aktualitete per Imunoficencat primare ne Shqiperi” Ne bashkepunim me projektin Europian te Imunodeficencave Primare: J.PROJECT

Titulli i aktivitetit: 15 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Aktualitete per Imunoficencat primare ne Shqiperi” Ne bashkepunim me projektin Europian te Imunodeficencave Primare: J.PROJECT .

Data e zhvillimit: 15 dhjetor 2018

Vendi i organizimit: Hotel “Xheko Imperial”, Tirane

Organizatori/ofruesi: Sherbimi i Pediatrise Infektive, Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, ESID

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediater dhe me nenspecialitete te ndryshme, Farmacist

Kreditet : 4