slogan7-al

21 dhjetor 2017 Durres ”Rritja e kapaciteteve te stafit shendetesor mbi aspektet e akreditimit te QSH -se si dhe perditesimi i njohurive mbi diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike”

Titulli i aktivitetit: 21 dhjetor 2017 Durres ”Rritja e kapaciteteve te stafit shendetesor mbi aspektet e akreditimit te QSH -se si dhe perditesimi i njohurive mbi diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike”

Data e zhvillimit: 21, 22 dhjetor 2017

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore nr 1, Durres

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore nr 1, Durres

Kontakte: Tel: 0696223687 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor

Kreditet : 12