slogan7-al

23 - 25 tetor 2018 “Sfidat e Shendetit mendor. Sfidat e shendetit mendor. Shtepite e mbeshtetura dhe qendrat komunitare”.

Titulli i aktivitetit: 23 - 25 tetor 2018 “Sfidat e Shendetit mendor. Sfidat e shendetit mendor. Shtepite e mbeshtetura dhe qendrat komunitare”.

Data e zhvillimit: 23 - 25 tetor 2018

Vendi i organizimit: ASHR Tirane

Organizatori/ofruesi: Autoriteti Shendetsor Rajonal, Tirane

Kontakte: Tel: 0693113606 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 14.4