slogan7-al

17 - 18 nentor 2018 /Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “

Titulli i aktivitetit: 17 - 18 nentor 2018 /Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “

Data e zhvillimit: 17 - 18  nentor 2018

Vendi i organizimit: Kryqi i Kuq Shqiptar

Organizatori/ofruesi: Kryqi i Kuq Shqiptar

Kontakte: Tel: 0694092236 / 0692304540 E-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, urgjence dhe specialiteteve te ndryshme Stomatolog, Infermier, Farmacist, Menaxher /Drejtor, Laborant

Kreditet : 10