19 – 20 tetor 2018 Durres: “Leksione mbi perditesimin e njohurive, problematikave mjekesore, semundshmerise kronike dhe akute ne sherbim te diagnostikimit dhe trajtimit sa me efikas nga mjeku i familjes”.

Titulli i aktivitetit: 19 – 20 tetor 2018 Durres: “Leksione mbi perditesimin e njohurive, problematikave mjekesore, semundshmerise kronike dhe akute ne sherbim te diagnostikimit dhe trajtimit sa me efikas nga mjeku i familjes”.

Data e zhvillimit: 19 – 20 tetor 2017

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Durres, Telemjekesia

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore nr 4 Durres

Kontakte: tel: 0692415337 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i përgjithshëm, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 12