slogan7-al

09 - 10 tetor 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”

Titulli i aktivitetit: 09 - 10 tetor 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”.

Data e zhvillimit: 09 - 10 tetor 2018

Vendi i organizimit: Qendra Mary Potter, Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 082252711. E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermier, Manaxher/Drejtor, Stomatolog, Farmacist, Psikologe, Punonjës Social

Kreditet : 10