22 shtator Pogradec, 23 shtator Devoll, 24 – 25 shtator Librazhd 2018 “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”.

Titulli i aktivitetit: 22 shtator Pogradec, 23 shtator Devoll, 24 – 25 shtator Librazhd 2018 “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”.

Data e zhvillimit: 22 shtator Pogradec, 23 shtator Devoll, 24 – 25 shtator Librazhd 2018

Vendi i organizimit: 22 shtator Pogradec, 23 shtator Devoll, 24 – 25 shtator Librazhd 2018

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier,Menaxher\Drejtor, farmacist

Kreditet : 5