slogan7-al

19 qershor Tirane, 20 qershor Lezhe, 2018, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”.

Titulli i aktivitetit: 19 qershor Tirane, 20 qershor Lezhe, 2018, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”.

Data e zhvillimit: 19 qershor Tirane, 20 qershor Lezhe, 2018

Vendi i organizimit: Hotel Sokrat Tirane, DSHP Lezhe

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakte: Tel: 044804342 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediater, obseter, familje, i pergjithshem. Infermier, shendet publik

Kreditet : 3