slogan7-al

12 – 13 qershor Pogradec, 20 – 21 qershor Fier, 27 - 28 qershor Lezhe 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile”

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 qershor Pogradec, 20 – 21 qershor Fier, 27 - 28 qershor Lezhe 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile”

Data e zhvillimit: 12 – 13 qershor Pogradec, 20 – 21 qershor Fier, 27 - 28 qershor Lezhe 2018

Vendi i organizimit: Pogradec, Fier, Lezhe

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 042251475 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet : 10