slogan7-al

1 dhe 2 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca e dyte Shkencore Nderkombetare e Shkencave mjekesore”

Titulli i aktivitetit: 1 dhe 2 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca e dyte Shkencore Nderkombetare e Shkencave mjekesore”

Data e zhvillimit: 1 dhe 2 qershor 2018

Vendi i organizimit: Universiteti ”Luigj Gurakuqi “ Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Fizioterapisteve

Kontakte: Tel: 355 675297199 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, te pergjithshem, neurologe, ortoped, anestezist reanimator, Infermier, Fizioterapiste, studente infermierie ose fizioterapie

Kreditet : 12