slogan7-al

11 – 12 maj 2018, “Transferenca nga Frojdi te Lacan-i ne kliniken me femijen dhe adoleshentin ”.

Titulli i aktivitetit: 11 – 12 maj 2018, “Transferenca nga Frojdi te Lacan-i ne kliniken me femijen dhe adoleshentin ”.

Data e zhvillimit: 11 – 12 maj 2018

Vendi i organizimit: Bibloteka Kombetare Tirane

Organizatori/ofruesi: Rrethi Lakanian Shqiptar

Kontakte: Tel: 0696379287 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek psikiater, dentist, specialist te sherbimeve sociale, psikolog, punonjes social

Kreditet : 8