slogan7-al

7 dhe 14 maj 2018 Tirane/ Trajnim “Trajnim Stafi Qendra Shendetesore ABC, Maj 2018”

Titulli i aktivitetit: 7 dhe 14 maj 2018 Tirane/ Trajnim “Trajnim Stafi Qendra Shendetesore ABC, Maj 2018”

Data e zhvillimit: 7 dhe 14 maj 2018

Vendi i organizimit: QSH ABC

Organizatori/ofruesi: QSH ABC

Kontakte: Tel: 042234105 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke familje, te pergjithshem,

Kreditet : 6