slogan7-al

2 qershor 2018, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4”

Titulli i aktivitetit: 2 qershor 2018, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4”

Data e zhvillimit: 2 qershor 2018

Vendi i organizimit: Platforma online http://www.vic.eeirh.org/login/index.php

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 042251475 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe i pergjithshem Infermier

Kreditet : Cdo modul ka 9 kredite