slogan7-al

23 – 24 maj Shkoder, 30-31 maj Vlore 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare”

Titulli i aktivitetit: 23 – 24 maj Shkoder, 30-31 maj Vlore 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare”

Data e zhvillimit: 23 – 24 maj Shkoder, 30-31 maj Vlore 2018

Vendi i organizimit: Shkoder, Vlore

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 042251475 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet : 15