15-16 Maj 2018, Fier “Kompetenca profesionale dhe Lidershipi efektiv”.

Titulli i aktivitetit: 15-16  Maj 2018, Fier “Kompetenca profesionale dhe Lidershipi efektiv”.

Data e zhvillimit: 15-16 Maj 2018

Vendi i organizimit:  Mjediset e poliklinikes Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 08252711. E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermier, Manaxher/Drejtor, Stomatolog, Farmacist, Psikologe, Punonjës Social

Kreditet : 10