slogan7-al

12-13 Maj 2018, Rrëshen “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”.

Titulli i aktivitetit: 12-13 Maj 2018, Rrëshen “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”.

Data e zhvillimit: 12-13 Maj 2018

Vendi i organizimit: Rrëshen

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 08252711. E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermier, Manaxher/Drejtor, Stomatolog, Farmacist, Psikologe, Punonjës Social

Kreditet : 10