slogan7-al

11 Maj, 2018 Lushnje "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës"

Titulli i aktivitetit:"Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës"

Data e zhvillimit:11 Maj 2018

Vendi i organizimit: Lushnje

Organizatori/ofruesi: Working Together 

Kontakte: Tel: ++355674283599  E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Multidisiplinar

Kreditet : 6