8 Maj 2018 Malësi e Madhe "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës"

Titulli i aktivitetit: 08 Maj 2018, Trajnim Malësi e Madhe “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”.

Data e zhvillimit: 08 Maj 2018

Vendi i organizimit:Malësi e Madhe

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, shendet publik, inspektore te punes ISHSH

Kreditet : 6