slogan7-al

12 – 13 prill 2018 Tirane “Konference e shkencave teknike rehabilituese dhe diagnostikuese. Sfidat dhe prespektiva”.

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 prill 2018 Tirane “Konference e shkencave teknike rehabilituese dhe diagnostikuese. Sfidat dhe prespektiva”.

Data e zhvillimit: 12 – 13 prill 2018

Vendi i organizimit: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike

Kontakte: Tel : 0676590802 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek laboratori, imazherist, reumatolog, neurolog, pediater, logoped, ortoped. Infermier. Teknik Imazherie dhe laboratori, fizioterapi, logopedi

Kreditet : 10