slogan7-al

23, 24 mars 2018 Elbasan / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 23, 24 mars 2018 Elbasan / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor”

Data e zhvillimit: 23, 24 mars 2018

Vendi i organizimit: DSHP Elbasan

Organizatori/ofruesi: AAEI dhe SRC&IT

Kontakte: Tel: 0692825513 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, shkolle, dhe pediater, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6