slogan7-al

9, 10 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes”

Titulli i aktivitetit: 9, 10 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes”

Data e zhvillimit: 9, 10 shkurt 2018

Vendi i organizimit: Hotel Doro, Tirane

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Rehabilitimin e Traumes dhe Tortures

Kontakte: Tel: 0682079385 E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, familje

Kreditet : 5