slogan7-al

10 shkurt 2018 Vlore “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës .

Titulli i aktivitetit: 10 shkurt 2018 Vlore “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës .

Data e zhvillimit: 10 shkurt 2018

Vendi i organizimit: Hotel Partner Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Kardiologjise

Kontakte: Tel: 0682063967 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, kardiolog, urgjence, neurolog , nefrolog

Kreditet : 3