slogan7-al

7, 8, 9 shkurt 2018, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce”

Titulli i aktivitetit: 7, 8, 9 shkurt 2018, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce”

Data e zhvillimit: 7, 8, 9 shkurt 2018

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 033 2245312  Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , infermier, mami

Kreditet : 18