slogan7-al

19 janar 2018 Tirane “Konferenca e 1re Nderkombetare “Psikologjia e shendetit midis sfidave te zhvillimit dhe realitetit.

Titulli i aktivitetit: 19 janar 2018 Tirane “Konferenca e 1re Nderkombetare “Psikologjia e shendetit midis sfidave te zhvillimit dhe realitetit.  i

Data e zhvillimit: 19 janar 2018

Vendi i organizimit: Hotel Plaza Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Rehabilitimit Psikosocial APRA

Kontakte: Tel: 0695641437 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek psikiater, endokrinologe, kardiologe, interniste , pediater. Infermier, Psikolog, Punonjes social

Kreditet : 3