slogan7-al

28 prill dhe 26 maj 2018/ Vlore /Seminar “Menaxhimi i mbetjeve spitalore dhe ndikimi i rreziqeve profesionale ne mireqenie”.

Titulli i aktivitetit:  28 prill dhe 26 maj 2018/ Vlore /Seminar “Menaxhimi i mbetjeve spitalore dhe ndikimi i rreziqeve profesionale ne mireqenie”.  

Data e zhvillimit:  28 prill dhe 26 maj 2018

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Vlore

Organizatori/ofruesi: Universiteti “Ismail Qemali”,Fakulteti i Shendetit Publik,Vlore

Kontakte: Tel: 0694018972 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 6