slogan7-al

26 dhe 27 dhjetor 2017 Durres ”Trajnim i personelit mjekesor bazuar per rendesine e sherbimit shendetesor paresor QSH nr 8 Durres”

Titulli i aktivitetit: 26 dhe 27 dhjetor 2017 Durres ”Trajnim i personelit mjekesor bazuar per rendesine e sherbimit shendetesor paresor QSH nr 8 Durres”  

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore nr 8, Durres

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore nr 8, Durres

Kontakte: Tel: 0674422181 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 10