slogan7-al

9 dhjetor 2017 Seminar “Parnadalimi Osteoperozes – mbroni te ardhmen tuaj” Besimet ne shendet , njohurite dhe edukimi nga profesionistet e kujdesit shendetesor; elementet kyc ne parandalimin e Osteoperozes.

Titulli i aktivitetit: 9 dhjetor 2017 Seminar “Parnadalimi Osteoperozes – mbroni te ardhmen tuaj” Besimet ne shendet , njohurite dhe edukimi nga profesionistet e kujdesit shendetesor; elementet kyc ne parandalimin e Osteoperozes.  

Data e zhvillimit: 9 dhjetor 2017

Vendi i organizimit: Fakulteti i Shendetit Publik

Organizatori/ofruesi: Universiteti “Ismail Qemali”,Fakulteti i Shendetit Publik,Vlore

Kontakte: Tel: 0692055934 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Fizioterapist, Infermier

Kreditet : 6