slogan7-al

9 - 10 dhjetor 2017 Peshkopi, Diber 15 – 16 dhjetor 2017 Fier/ Trajnim “Perdorimi i pajisjeve mjekesore ne kuader te vizites mjekesore ne kujdes paresor”

Titulli i aktivitetit: 9 - 10 dhjetor 2017 Peshkopi, Diber 15 – 16 dhjetor 2017 Fier/ Trajnim “Perdorimi i pajisjeve mjekesore ne kuader te vizites mjekesore ne kujdes paresor”  

Data e zhvillimit: 9 - 10 dhjetor 2017 Peshkopi, Diber 15 – 16 dhjetor 2017 Fier

Vendi i organizimit: 9 - 10 dhjetor 2017 Peshkopi, Diber 15 – 16 dhjetor 2017 Fier

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore ABC

Kontakte: Tel: 0694096078 / 042234105 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe i pergjithshem

Kreditet : 10